سازمان هواپیمایی منتشر كرد:
بررسی اثرات عملیات تدافعی موشكی سانحه هواپیمای اوكراینی
به گزارش آوا مسكن سازمان هواپیمایی كشوری دومین گزارش مقدماتی درباره بررسی سانحه سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوكراینی منتشر نمود.
به گزارش آوا مسكن به نقل از مهر، سازمان هواپیمایی كشوری دومین گزارش مقدماتی درباره بررسی سانحه سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوكراینی منتشر نمود.
چهارشنبه دو هفته گذشته مصادف با ۱۸ دیماه ۹۸ یك فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شركت هواپیمایی اوكراین اینترنشنال ساعت ۶: ۱۲ دقیقه بامداد تهران را به مقصد كی یف ترك كرد اما حدود ۶ دقیقه بعد از پرواز در شاهدشهر شهریار تهران سقوط كرد كه ۱۷۶ مسافر و خدمه این پرواز جان باختند.
سازمان هواپیمایی در همان روز اولین گزارش اولیه این سانحه را منتشر نمود. امشب هم دومین گزارش مقدماتی از جانب این سازمان منتشر گردید.
در بخشی از این گزارش كه به مبحث «بررسی اثرات عملیات تدافعی موشكی در سانحه» پرداخته شده، آمده است: بعد از درخواست تیم بررسی سانحه برای انجام بعضی آزمایشات خاص بر روی قطعات هواپیما در سایت سانحه، این فرآیند در شاهدشهر شهریار انجام گردید.
با توجه به لزوم تفكیك دقیق و بررسی علایم بریدگی ها در بدنه هواپیما حاصل از برخورد هر گونه شیء خارجی (FOD) كلیه قطعات جمع آوری و به محل امنی در فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) انتقال داده شده تا بعد از چینش روی زمین، بر مبنای رویه های متعارف بررسی سوانح هوایی، تحلیل لازم بدست آید.
همچنین در بخش دیگر این گزارش عنوان شده تیم اعزامی كشور اوكراین شامل یك كارگروه ویژه برای این تحقیق بوده و مقرر شد كه با نظارت تیم تحقیق ایرانی به صورت همزمان این مساله بر روی قطعات هواپیما بررسی شود.
تیم تحقیق ایرانی شامل متخصصین از نهادهای نهاجا، واجا، پلیس و ستاد كل نیروهای مسلح بودند. بعد از انجام جلسه توجیهی مورخ ۹۸.۱۰.۲۰ در سازمان هواپیمایی كشوری فرآیند تحقیق بر روی قطعات لاشه هواپیما انجام پذیرفت.
همچنین سازمان هواپیمایی كشوری در این گزارش با اشاره به اینكه تیم بررسی سانحه سازمان هواپیمایی كشوری جمهوری اسلامی ایران مطابق با استانداردهای ضمیمه شماره ۱۳ پیمان شیكاگو نسبت به ادامه بررسی این سانحه اقدام نموده، اعلام نمود: با عنایت به درخواست مكرر ملت عزیز در مورد پیشرفت بررسی ها، این گزارش را به منظور آگاهی عمومی منتشر می نماید و با عنایت به استانداردهای بین المللی هدف آن جلوگیری از تكرار چنین سوانح دردناكی می باشد. هماهنگی و پاسخگویی با مراجع قانونی و قضائی كشور مد نظر تیم بررسی سانحه بوده و دسترسی كلیه مراجع قضائی به مدارك و مسندات سانحه فراهم می باشد.
در آخر این گزارش تاكید شده است: تمامی بررسی های صورت گرفته فوق، اقدامات اولیه بوده و نتیجه نهایی بررسی سانحه محسوب نمی گردد و مراحل جمع آوری و بررسی اطلاعات به منظور تحلیل و نتیجه گیری سانحه كماكان ادامه خواهد داشت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب