گلایه انبوه سازان از افزایش قیمت نهاده های تولید؛

تاثیر افزایش قیمت مصالح بر بازار مسكن

تاثیر افزایش قیمت مصالح بر بازار مسكن

افزایش قیمت مصالح ساختمانی كه به افزایش هزینه های تولید مسكن منجر شده انتقاد انبوه سازان را به دنبال داشته و دراین زمینه به دو برابر شدن قیمت میلگرد اشاره كرده اند.


به گزارش آوا مسکن به نقل از ایسنا، به هم خوردن تعادل در بازار مسکن که بنا بگفته مسئولان و کارشناسان از رشد بازارهای موازی نشأت می گیرد، ساخت و ساز را نیز به ورطه رکود مطلق کشانده است. با وجود آنکه طی حدود هفت سال قبل بخش ساخت و ساز رمق چندانی نداشته، انبوه سازان عنوان می کنند که عمده فعالان بخش ساخت و ساز از این حوزه خارج شده اند.
دراین زمینه دبیر کانون انبوه سازان طی نامه ای که در اختیار ایسنا قرار داده خطاب به وزیر صنعت معدن و تجارت، خواهان برخورد با عوامل پشت پرده گرانی مصالح ساختمانی شده است.
رشد ۱۰۰ درصدی قیمت آهن آلات
فرشید پورحاجت در قسمتی از این نامه که خطاب به مدرس خیابانی نوشته شده آورده است: طی شش ماه گذشته بدون هیچ دلیل منطقی و حتی خارج از قواعد بازار عرضه و تقاضا، قیمت انواع آهن آلات به میزان ۱۰۰ درصد افزایش یافته است؛ بطوریکه در یک بازه کوتاه زمانی قیمت میلگرد ۴۲۰۰ تومانی به بیش از ۸۰۰۰ افزایش پیدا کرد. از آنجائیکه آهن آلات تماماً در داخل کشور تولید می شود و در چند ماه گذشته نیز هیچ گونه افزایش قیمتی بابت سایر خدمات وجود نداشته، این روند صعودی ناگهانی سبب سوال و پرسش سازندگان و انبوه سازان مسکن می باشد. به راستی چه دستانی در این شرایط ویژه اقتصادی و بحران شیوع ویروس کرونا در کار است که این گونه بازار آهن را گرفتار التهاب و تورم کاذب کرده و چرا هیچگونه نظارتی از طرف وزارت صمت بر این بازار پر التهاب صورت نمی گیرد؟
افزایش قیمت مسکن همیشه تاثیر بد بر معاملات و ساخت و ساز به وجود آورده است. بر این اساس فعالان ساختمانی بر ضرورت جلوگیری از افزایش قیمت مسکن تاکید می کنند.
فروردین امسال ایرج رهبر، عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان تهران اظهار داشته بود: به نظر من پس از فروکش کردن بیماری کرونا معاملات مسکن رشد خواهدنمود و به تبع آن شاهد تغییر قیمت ها خواهیم بود.
وی با اشاره به افزایش قیمت فولاد از حدود ۴۷۰۰ تومان در دو سه ماه اخیر به کیلویی ۹۰۰۰ تومان بیان کرد: سهم مسکن از اقتصاد کشور حدود ۴۰ درصد است و بنا بر این نوسانات قیمت ارز یا کاهش قیمت نفت در بخش مسکن تاثیر می گذارد.
پورحاجت هم اردیبهشت ماه با پیش بینی افزایش قیمت مسکن در ماه های آینده اظهار داشته بود: کاهش ارزش پول، نوسانات نرخ ارز و رشد چشم گیر شاخص بورس برای بازار مسکن مشکل ساز خواهد بود، در نتیجه مسئولان امر باید با تدابیر و برنامه ریزی های درست مانع از افزایش قیمت در بازار مسکن شوند.




1399/04/04
19:55:49
5.0 / 5
2548
تگهای خبر: تولید , خدمات , ساخت , ساخت و ساز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است