تازه ترین پیشبینی بازار مسکن
به گزارش آوا مسکن، بازار مسکن در ماه های آتی تحرک بیشتری خواهد داشت و پیشبینی می شود هم حجم معاملات و هم قیمتها در دی و بهمن افزایش یابد. خانه اولی ها و خریداران واحدهای کوچک متراژ بیشترین تاثیر را احساس خواهند کرد.
به گزارش آوا مسکن به نقل از خبر آنلاین، سمانه محرمی نمین، نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک، در رابطه با وضعیت فعلی بازار مسکن توضیح داد که بازار هنوز از رکود کامل خارج نشده اما تحرک محدود معاملاتی و افزایش قیمت ها، خصوصاً در واحدهای کوچک متراژ، مشهود است.
او ضمن اشاره به افزایش هزینه های ساخت وساز به سبب رشد قیمت نهاده ها، دستمزد کارگران و عوارض، گفت این عوامل سبب شده قیمت مسکن در راه صعودی باقی بماند، هرچند جهش شدید مانند بازار طلا و ارز رخ نداده است.
محرمی پیش بینی نمود در ماه های دی و بهمن، هم حجم معاملات و هم نرخها افزایش یابد و این روند نشانه های آن از هم اینک دیده می شود.
بگفته او، مراجعات به دفاتر املاک بیشتر شده و معاملات خرید و فروش رونق نسبی پیدا کرده است، اما هنوز بازار رفتار هیجانی ندارد و خرید برای خانه اولی ها دشوار است.
وی همینطور ضمن اشاره به تعادل فعلی عرضه و تقاضا اظهار داشت: این توازن سبب شده جهش ناگهانی نرخها رخ ندهد و ثبات نسبی بازار حفظ شود. همینطور پیش بینی شد بازار اجاره تا خردادماه آرام بماند و پیک اصلی جابه جایی از اواسط خرداد تا اواسط مهر شکل بگیرد.
جزئیات بیشتر را در لینک پیش بینی بازار مسکن تا انتهای سال ۱۴۰۴ را بخوانید.
خلاصه اینکه بگفته او، مراجعات به دفاتر املاک بیشتر شده و معاملات خرید و فروش رونق نسبی پیدا کرده است، اما هنوز بازار رفتار هیجانی ندارد و خرید برای خانه اولی ها دشوار است. همین طور پیش بینی شد بازار اجاره تا خردادماه آرام بماند و پیک اصلی جابه جایی از اواسط خرداد تا اواسط مهر شکل بگیرد.
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب