افزایش ۱۹ درصدی حمل و نقل ریلی در اربعین راه اندازی قطارهای ۲۴ ساعته

افزایش ۱۹ درصدی حمل و نقل ریلی در اربعین راه اندازی قطارهای ۲۴ ساعته

به گزارش آوا مسکن، وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: ظرفیت حمل و نقل ریلی در اربعین امسال 19 درصد بالا رفته و قطارهای شلمچه - خرمشهر به شکل 24 ساعته و هر نیم ساعت فعال می باشند.



به گزارش آوا مسکن به نقل از مهر، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد) در پنجمین جلسه ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی که در مرز شلمچه برگزار شد، اظهار نمود: در سال قبل سعی کردیم زیرساخت های جاده ای منتهی به پنج مرز کشور را بهبود دهیم؛ همچون اجرای عملیات روکش آسفالت، افزایش ایمنی، نصب روشنایی و توسعه ۲ بانده و ۴ بانده کردن جاده ها. در مجموع حدود ۶۰ کیلومتر از جاده های منتهی به مرزها اصلاح و ارتقا یافته است.
وی اضافه کرد: در حوزه ناوگان حمل و نقل نیز ناترازی بسیار بالایی وجود دارد. تعداد اتوبوس های مورد نیاز برای جابجایی مسافران و همینطور انتقال زائران به مرزها و حتی در داخل کشور نیز کافی نیست.
وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: با وجود تمام تلاش مان در سال قبل توانستیم حدود هزار دستگاه اتوبوس در کارخانه های داخلی سفارش دهیم، همینطور از طرف دیگر درحال پیگیر ورود اتوبوس ها نیز هستیم، هرچند که واردات اتوبوس در سال قبل محقق نشده است.
وی اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده و ابلاغیه های معاون اول رییس جمهور، ورود حدود ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس مورد نیاز است تا بتوانیم خدمات مناسبی به هموطنان عرضه دهیم و خدشه ای در جابجایی مسافران داخل کشور ایجاد نشود. تا حالا ۵۰۰ دستگاه اتوبوس با همکاری وزارت نفت و وزارت صمت تأمین شده و در تلاشیم این تعداد افزایش یابد.
صادق در ادامه به وضعیت حمل و نقل ریلی اشاره نمود و اظهار داشت: با افزایش ۱۹ درصدی ظرفیت حمل و نقل ریلی، حدود ۴۷۰ هزار صندلی برای جابجایی پیشبینی شده است. قطارهای رفت و برگشت بین خرمشهر و شلمچه با افزایش سرعت از ۸۰ به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت و با خدمات رایگان، به شکل حدودا هر نیم ساعت یک دفعه و ۲۴ ساعته فعال می باشند.
وزیر راه و شهرسازی در رابطه با حمل و نقل هوایی نیز گفت: با وجود صدمه به ایرلاین ها بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و توقف پروازها، همکاری مناسبی از جانب ایرلاین ها صورت گرفته است تا نرخ بلیت ها با نرخ مصوبی در روزهای اربعین حفظ شود و نظارت ها به شکل جدی ادامه دارد.
وی اظهار داشت: تعداد فرودگاه هایی که خدمات جابجایی را به مرزهای کشور عرضه می دهند به ۲۶ فرودگاه افزایش پیدا کرده است. تا حالا حدود ۲۷۰ هزار نفر از شهر های مختلف به کرمانشاه، ایلام و اهواز منتقل شده اند و بیشتر از ۱۳۰ هزار نفر نیز با پروازهای مستقیم به بغداد و نجف منتقل شده اند.
صادق تصریح کرد: تمام تلاش ما اینست که در بازه زمانی ۱۰ روزه، جابجایی ها با همان نرخ مصوب صورت گیرد و از هم وطنان تقاضا دارم تنها از سایت های معتبر و معرفی شده نسبت به خرید بلیت اقدام نمایند تا مشکلات احتمالی کم شود.
وی ضمن اشاره به گرایش فزاینده جابجایی زائران با کشتی اظهار داشت: سال قبل تنها یک هزار نفر با کشتی جابه جا شده بودند اما سال جاری تاکنون همین تعداد جابجایی صورت گرفته است و امیدوار هستم این رقم افزایش یابد تا بتوانیم برنامه ریزی های بهتر و دقیق تری داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی در انتها اظهار داشت: افزایش حدود ۸ درصدی ورود و خروج در مرز شلمچه نسبت به سالهای قبل گزارش شده و این مساله در پایین آوردن تراکم مرز مهران نیز مؤثر بوده است.
بطور خلاصه وزیر راه و شهرسازی در ارتباط با حمل و نقل هوایی نیز اظهار داشت: با وجود لطمه به ایرلاین ها پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و توقف پروازها، همکاری مناسبی از جانب ایرلاین ها انجام شده است تا نرخ بلیت ها با نرخ مصوبی در ایام اربعین حفظ شود و نظارت ها به صورت جدی ادامه دارد. تا حالا حدود ۲۷۰ هزار نفر از شهر های مختلف به کرمانشاه، ایلام و اهواز منتقل شده اند و بیش از ۱۳۰ هزار نفر نیز با پروازهای مستقیم به بغداد و نجف منتقل شده اند.


منبع:

1404/05/19
19:33:31
5.0 / 5
39
تگهای خبر: توسعه , حمل و نقل , خدمات , خرید
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات ؛ آوا مسکن، خانه رویایی شما را پیدا می کند

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است