قطار اکو وارد ایستگاه زاهدان شد

قطار اکو وارد ایستگاه زاهدان شد

به گزارش آوا مسکن شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام نمود: بعد از ۱۲ سال، قطار باری اکو در کریدور ریلی اسلام آباد - تهران - استانبول، راه اندازی و وارد ایران شد.



به گزارش آوا مسکن به نقل از شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، اولین قطار کریدور ریلی اسلام آباد - تهران- استانبول، امروز از مرز میرجاوه وارد کشورمان شد و بعد از انجام عملیات ترانشیپمنت از مرز رازی به مقصد استانبول اعزام می شود.
با توجه به ظرفیت های موجود و پتانسیل قابل توجه بار جهت حمل از پاکستان به سمت ترکیه و اروپا و بالعکس، راه آهن های سه کشور ترکیه، ایران و پاکستان، تلاش ویژه ای جهت راه اندازی قطارهای برنامه ای، منظم و دو سر بار در راه این کریدور به کار بستند که کوتاه ترین مسیر مواصلاتی میان پاکستان و جنوب آسیا به سمت ترکیه و اروپا به حساب می آید.
گفتنی است قطار اکو بعنوان یکی از مؤثرترین شقوق حمل بار، می تواند در گسترش صادرات و مبادلات تجاری میان کشورهای عضو این کریدور، نقشی پر رنگ ایفا کند.
طول این کریدور ریلی بیشتر از ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است که ۱۹۹۰ کیلومتر آن در خاک پاکستان، ۲۶۰۳ کیلومتر در خاک ایران و ۱۹۵۰ کیلومتر آن در خاک ترکیه قرار دارد. زمان سیر قطار در این راه ریلی، کمتر از نصف زمان جابجایی حمل کالا در راه دریایی ارزیابی شده است.
با بهره برداری از این کریدور، اتصال منطقه ای بوجود آمده و سبب رونق گرفتن فعالیتهای اقتصادی در منطقه خواهد شد.


منبع:

1400/10/06
21:35:30
5.0 / 5
539
تگهای خبر: بهره برداری , شركت
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات ؛ آوا مسکن، خانه رویایی شما را پیدا می کند

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است