رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی:

اتصال کمربندی ایلخچی به شبکه آزادراهی کشور

اتصال کمربندی ایلخچی به شبکه آزادراهی کشور

به گزارش آوا مسکن رییس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس اظهار داشت: کمربندی بخش ایلخچی شهرستان اسکو به شبکه آزادراهی کشور متصل شد.



به گزارش آوا مسکن به نقل از مهر، محمدحسین فرهنگی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار نمود: بخش عمده این کمربندی به آزادراه ارومیه - تبریز - تهران وصل شده که علاوه بر بهره مندی از این مزیت، در سرعت اجرای طرح نیز تأثیرگذار خواهد بود.
وی اضافه کرد: قسمتی از ردیف کمربندی قبلی را هم حفظ کردیم تا برای حفظ آنتن ها، ارتباطات و دسترسی ها از آن طریق اقدام گردد.
فرهنگی همین طور با اشاره به موافقت مجلس با ایجاد خانه کارگری در باغ ها، اظهار داشت: به رغم مخالفت دولت و کمیسیون که از ویلاسازی نگران بودند، این طرح رأی آورد تا بعد از تائید شورای نگهبان تبدیل به قانون شود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: بر این اساس کشاورزان و کارگران باغ می توانند در خانه کارگری استراحت و شب ها نیز از محصولات خود محافظت کنند.


منبع:

1400/07/20
10:38:40
5.0 / 5
1100
تگهای خبر: محصول
این پست را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات ؛ آوا مسکن، خانه رویایی شما را پیدا می کند

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است