عذرخواهی آبفای خوزستان از حادثه منجر به فوت کودک اهوازی
عذرخواهی آبفای خوزستان از حادثه منجر به فوت کودک اهوازی
به گزارش آوا مسکن به نقل از ایسنا اطلاعیه این شرکت که در اختیار خبرگزاری ایسنا قرار گرفته است به شرح زیر است:
"موضوع مربوط به پسر بچه ای ۷ ساله که در حوضچه اختلاط بنتونیت در یک دایک ارتفاعی در کارگاه مدرس پیدا شده بود؛ این پروژه از پروژه های واگذاری به پیمانکار است و طبق قانون ایمنی پروژه در اختیار پیمانکار می باشد.
با توجه به این حادثه مدیر عامل شرکت جهت ارائه گزارش و پاسخگویی در دستگاه قضایی حاضر شده بود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان روز گذشته جمعه ۱۱ فروردین از پروژه فاضلاب خیابان غزنوی اهواز بازدید کرد و امروز نیز برای تکمیل این پروژه در محل اجرای پیمانکار حاضر شده است.
شرکت آب و فاضلاب خوزستان یک دستگاه خدمات رسان است که در تابستان و زمستان سخت و پر بارش امسال با مدیریت دکتر کرمی نژاد توانست خدمت به مردم را بدون وقفه انجام دهد.
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان ضمن عرض تسلیت به خانواده این مرحوم که بر اثر این حادثه فوت کرده بسیار متاثر شده است و بابت عدم رعایت نکات ایمنی توسط پیمانکار در ایمن سازی محل اجرای پروژه که از وظایف آن بوده از مردم شریف خوزستان و خانواده این مرحوم عذرخواهی می کند.
شرکت آب و فاضلاب خوزستان با هرگونه قصور پیمانکاران در ایمن سازی پروژها طبق قانون برخورد خواهدنمود و مسئولیت ایمن سازی پروژه ها مطابق با قانون و ابلاغ بر عهده پیمانکار بوده است."
منبع: avamaskan.ir
این پست را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب