احیای بیشتر از ۶۰۰ واحد صنعتی راكد در سال ۹۸

احیای بیشتر از ۶۰۰ واحد صنعتی راكد در سال ۹۸

به گزارش آوا مسكن معاون وزیر صمت اظهار داشت: امسال بالغ بر 600 واحد صنعتی كوچك و متوسط در شهرك های صنعتی كشور احیا شده است.


به گزارش آوا مسكن به نقل از ایسنا، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محسن صالحی نیا در جریان بازدید از شهرك های صنعتی ساوه و زرندیه اظهار نمود: در شهرك های صنعتی سراسر كشور واحدهای تولیدی كوچك و متوسط بسیاری در حال راه اندازی و بهره برداری هستند كه این مهم نویدبخش توسعه اقتصادی می باشد.
وی از استقرار افزون بر ۴۴ هزار واحد صنعتی و تولیدی در شهرك های صنعتی ایران آگاهی داد و اضافه كرد: این تعداد واحد صنعتی و تولیدی توانسته است برای نزدیك به ۹۰۰ هزار نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد كند كه ظرفیت بالایی است.
وی اشاره كرد: الان بالغ بر ۳۰ هزار طرح صنعتی در شهرك ها و نواحی صنعتی كشور در حال راه اندازی و بهره برداری است و در مراحل ساخت و ساز، نصب ماشین آلات، تكمیل تجهیزات و اجرای طرح توسعه و... قرار دارند.
مدیرعامل سازمان صنایع كوچك و شركت شهرك های صنعتی ایران در ادامه با اشاره به اعمال سیاست های وزارت صنایع برای احیای واحدهای صنعتی و تولیدی راكد و نیمه راكد، اظهار داشت: از مجموع ۴۴ هزار واحد صنعتی و تولیدی مستقر در شهرك های صنعتی ایران بالغ بر ۱۰ هزار واحد صنعتی و تولیدی با ركود مواجهند.
وی ادامه داد: فعالیت ركودی برخی از این واحدهای تولیدی و صنعتی به نحوی است كه باید شرایط دیگری از منظر تولید برای احیا فراهم گردد چونكه برگشت به چرخه تولید این واحدها دشوار است، اما مصمم هستیم با سیاست های حمایتی این مسیر را تسهیل نماییم.
صالحی نیا در ادامه اظهار داشت: امسال در چارچوب ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید استان ها، بالغ بر دو هزار واحد صنعتی راكد كه ۱۳۵۰ واحد آن را صنایع كوچك و متوسط مستقر در شهرك های صنعتی می سازند در برنامه بازگشت به چرخه تولید قرار گرفته اند كه تابحال احیای افزون بر ۶۰۰ واحد عملیاتی شده و باردیگر در سراسر كشور به چرخه تولید برگشتند و امیدواریم طبق برنامه زمان بندی و پیش بینی شده شاهد تحقق صددرصدی بازگشت این واحدهای صنعتی به تولید باشیم.
وی به مشكلات و موانع پیش روی واحدهای تولیدی و صنعتی كوچك و متوسط اشاره نمود و اضافه كرد: قسمتی از واحدهای تولیدی و صنعتی خصوصا واحدهایی كه تولیدات آنها در كشور تقاضامحور بوده و برای بازار صادرات بسیار مناسب می باشد، در تامین منابع مالی و سرمایه در گردش با چالش جدی مواجهند.
صالحی نیا اشاره كرد: تزریق منابع مالی و سرمایه در گردش، ضمن كمك به ارتقای ظرفیت تولید این واحدها و رسیدن آنها به ظرفیت واقعی، در جذب نیروی كار نیز موثر بوده و نرخ اشتغال را افزایش خواهد داد. با افزایش سقف تسهیلات بانكی می توان ظرفیت تولید را ارتقا داد و وزارت صنایع با همراهی و همكاری بانك ها به دنبال افزایش سقف تسهیلات بانكی است.
وی از بانكهای عامل استان مركزی خواست تا با همراهی و همكاری با ستاد تسهیل زمینه افزایش سقف تسهیلات بانكی در پشتیبانی از صنعت را فراهم آورند.
معاون وزیر صنایع در ادامه با تاكید بر اینكه افزایش سقف تسهیلات بانكی زمینه ساز احیای صنایع راكد و نیمه راكد را نیز فراهم خواهد كرد، اظهار داشت: توسعه خوشه های صنعتی از دیگر سیاست های حمایتی وزارت صنایع برای احیای واحدهای صنعتی راكد و نیمه راكد است و در این راستا بالغ بر ۱۰۰ خوشه صنعتی در كشور تعریف شده است.
وی سهم استان مركزی در كشور را سه خوشه صنعتی اعلام نمود و اضافه كرد: ظرف یك ماه آینده صدمین خوشه صنعتی كشور در استان لرستان افتتاح می شود. توسعه خوشه های صنعتی ظرفیت شهرك های صنعتی ایران را افزایش خواهد داد.
معاون وزیر صنایع در ادامه به هدف از بازدید از شهرك های صنعتی اشاره نمود و اظهار داشت: بررسی زیرساخت های واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در شهرك های صنعتی به ویژه تامین برق و آب مهمترین هدف بازدید است. در جریان این بازدید مشكلات و موانع پیش روی تولید بررسی و تصمیمات لازم برای برون رفت از آن اتخاذ می شود.
وی با اشاره به اینكه شركت های مستقر در شهرك های صنعتی ساوه و زرندیه شامل نوبران، غرق آباد، پرندك، مامونیه و زاویه نوپا بوده و عموما واحدهای كوچك و متوسط را می سازند، اظهار داشت: ظرفیت های خوبی در شهرك های صنعتی این منطقه وجود دارد و فعالیت در حوزه مواد غذایی از برندهای مهم توسعه ای این دو شهرستان به حساب می آید.
صالحی نیا اضافه كرد: پشتیبانی از واحدهای صادرات محور، دعوت از واحدهای تولیدی و صنعتی برای حضور در نمایشگاه های ملی و بین المللی صنعتی، برگزاری تورهای و دوره های آموزشی و خیلی از برنامه های دیگر از دیگر سیاست های تشویقی و حمایتی برای توسعه واحدهای صنعتی كوچك و متوسط است.
وی اشاره كرد: واحدهای صنعتی كوچك و متوسط نیازمند انسجام و هماهنگی بین بخشی برای توسعه متوازن است و بدین جهت وزارت صنایع به جد به دنبال تقویت و احیای این صنایع است.




منبع:

1398/07/15
23:38:35
5.0 / 5
4315
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است