كدام دستگاه ها حقوق كاركنان را اعلام كردند؟

كدام دستگاه ها حقوق كاركنان را اعلام كردند؟

به گزارش آوا مسكن گرچه سازمان اداری و استخدامی بارها اعلام نموده كه قوه مجریه و پس از آن قوه مقننه اطلاعات مربوط به حقوق كاركنان خویش را در سامانه حقوق و مزایا بارگذاری كرده و از عدم ورود اطلاعات قوه قضائیه و برخی دستگاه های دیگر انتقاد می كند، اما تابحال هیچ شفاف سازی در ارتباط با اینكه كدام دستگاه دولتی حقوق كاركنان را اعلام نموده نداشته است، آن هم در حالیكه گفته می شود بعضی از دولتی ها در این زمینه مقاومت می كنند.



به گزارش آوا مسكن به نقل از ایسنا، سازمان ادارای و استخدامی مسئول راه اندازی سامانه حقوق و مزایا بوده و طبق تكلیف قانون برنامه ششم توسعه از آغاز سال قبل سازوكار ورود اطلاعات حقوق كاركنان دستگاه های تعیین شده در قانون فراهم گردید.

اما با وجود گذشته بیشتر از یك سال از این ماجرا انصاری - رئیس سازمان اداری و استخدامی - بارها اعلام نموده كه قوه مجریه نخستین گروه از دستگاه های مكلف به بارگذاری اطلاعات حقوقی بوده و پس از آن به مرور دستگاه های زیر مجموعه قوه مقننه وارد شده اند و البته همواره تاكید داشته كه قوه قضائیه و برخی دستگاه ها مانند صدا و سیما و نهادهای زیرمجموعه رهبری تابحال اطلاعات حقوقی خویش را وارد نكردند.

با وجود این كه عدم ورود قوه قضائیه و مجموعه های یاد شده سازمان اداری و استخدامی خود جای سوال دارد و قابل توجه است، اما این كه در مورد قوه مجریه یا مقننه كدام دستگاه ها تابحال اطلاعات خویش را بارگذاری كرده اند هم شفاف نشده است.

این در حالی است كه اطلاعات دریافتی از این حكایت دارد در میان خود دولتی ها هم دستگاه های هستند اطلاعات حقوقی آنها به سامانه حقوق و مزایا وارد نشده و شفاف نیست و در مقابل این تكلیف قانونی مقاومت می كنند، ولی سازمان اداری و استخدامی تا كنون به این مورد اشاره ای نداشته است.

در مورد شفاف شدن وضعیت سامانه حقوق و مزایا، رئیس سازمان اداری و استخدامی وعده عرضه گزارش را داده است، اما عملی نشده است. وی البته درهفته های اخیر گفته بود كه گزارشی به هیات دولت عرضه و در مورد آن بلافاصله اطلاع رسانی می كند كه این هم تابحال محقق نشده است.

این در حالی است كه طبق تنها گزارش آماری كه سازمان اداری و استخدامی در دی ماه سال قبل اعلام نمود در حالی كه باید ۳۹۴۶ دستگاه اطلاعات حقوقی كاركنان را در سامانه وارد كنند حدود ۱۶۸۳ دستگاه كاربران خویش را تعریف و بیشتر از ۲۰۰۰ دستگاه ورود نكرده بودند.

طبق ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه مقامات، رؤسا، مدیران كلیه دستگاه های اجرایی شامل قوای سه گانه جمهوری اسلامی شامل وزارتخانه ها، سازمان ها و مؤسسات و دانشگاه ها، شركت های دولتی، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانك ها و مؤسسات اعتباری دولتی، شركت های بیمه دولتی، مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی، مؤسسات عمومی، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، مجلس، شورای نگهبان قانون اساسی، بنیادها و موسساتی كه زیر نظر ولی فقیه اداره می گردند و همینطور دستگاه ها و واحدهایی كه شمول قانون بر آنها مستلزم ذكر یا تصریح نام است شامل اینكه قانون خاص خویش را داشته یا از قوانین و مقررات آن تبعیت می كنند نظیر وزارت جهاد كشاورزی، شركت ملی نفت، شركت ملی گاز، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانك مركزی، سازمان بنادر و كشتیرانی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، صدا و سیما، ستاد اجرایی و قرارگاه های سازندگی و اشخاص حقوقی وابسته به آنها، اشخاص و دستگاه هایی هستند كه باید اطلاعات حقوق و دستمزد خویش را در این سامانه ثبت كنند؛ به نحوی كه میزان ناخالص پرداختی به هر یك از افراد مشخص باشد و امكان دسترسی برای نهادهای نظارتی و عمومی مردم فراهم گردد.




1398/05/15
12:24:23
5.0 / 5
4131
تگهای خبر: بنادر , توسعه , دستگاه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است