مدیرعامل بانك توسعه تعاون:

بانكداری سنتی دیگر جوابگوی مردم نیست

بانكداری سنتی دیگر جوابگوی مردم نیست

به گزارش آوا مسكن مدیرعامل بانك توسعه تعاون با اشاره به تحقق ۵۰ درصد از تكالیف این بانك در طرح اشتغال پایدار روستایی اظهار داشت كه بانك داری سنتی دیگر پاسخ گوی نیاز مردم نیست.


به گزارش آوا مسكن به نقل از ایسنا، حجت الله مهدیان امروز (یكشنبه) در نشستی خبری، با اشاره به فعالیت این بانك از سال ۱۳۸۸ تاكنون، اظهاركرد: حدود ۴۵۰۰ نفر مجموع پرسنل بانك است و به واسطه توسعه ای بودن، به دنبال ارتقای بخش تعاون و كمك به فعالان اقتصادی این بخش هستیم.
وی ادامه داد: ۴۵۰ شعبه بانك از پراكندگی خوبی در سطح كشور برقرار است و شبكه بانكی مان كاملاً گسترده است؛ به صورتی كه در شهرستان ها بضاعت بهتری داریم و در كل نه كمبود شعبه و نه نیاز به افزایش.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون با اشاره به اینكه این بانك در سال های گذشته رشد قابل توجهی داشته است، خاطرنشان كرد: ۲۹۰ هزار میلیارد ریال مجموع تسهیلات پرداختی بوده و ۸۰ درصد آن مربوط به پنج سال اخیر و دولت تدبیر و امید است.
وی افزود: تسهیلات پرداختی در سال ۱۳۹۵ حدود ۵، ۰۰۰ میلیارد تومان و پارسال ۷، ۰۰۰ میلیارد تومان بوده كه امسال به حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان می رسد كه رشد ۴۰ درصدی را نشان داده است.
مهدیان اضافه كرد: در ارتباط با منابع بانكی هم نزدیك به ۷۵ تا ۸۰ درصد منابع ما به همین پنج سال از سال ۱۳۹۲ تابحال برمی گردد.
وی با اشاره به اینكه اینكه بر مبنای قانون اقتصاد ما باید شامل سه بخش دولتی، خصوصی و تعاون باشد، اظهاركرد: در اقتصاد ما هنوز بخش تعاون هنوز سهم خودش را به دست نیاورده و به رغم اینكه قرار بوده سهم تعاون از اقتصاد ملی ۲۵ درصد باشد، با این عدد خیلی فاصله داریم و سهم پنج تا شش درصدی نصیب این بخش شده است، گرچه شرایط در سال های اخیر باز هم رو به بهبود بوده و باور به تعاون در حال افزایش می باشد.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون با اشاره به اینكه این بخش می تواند به حفظ اشتغال موجود و تولید مشاغل جدید كمك نماید، خاطرنشان كرد: طرح های ملی برای بانك های دولتی یك فرصت به شمار می آید كه در همین راستا بانك توسعه تعاون در طرح رونق تولید، اشتغال فراگیر و طرح اشتغال روستایی بعنوان یكی از بانك های عامل فعالیت می كند.
وی با اشاره به اینكه هفت طرح را در بانك هفته قبل رونمایی كردیم كه از مدت ها قبل روی آن كار شده بود، اظهار نمود: طرح حامی درمان طرحی است كه به اقشار جامعه برای تأمین هزینه های درمانی بخصوص بیماری های صعب العلاج كمك می نماید.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون، اضافه كرد: طرح همراه مختص مشتریان ماست، كسانی كه نزد بانك سپرده دارند، معادل ۸۰ درصد از سپرده گذاری خویش را در چارچوب عقد مرابحه می توانند تسهیلات بگیرند و نرخ سود آن هم چهار درصد بالاتر از نرخ سود تسهیلات مشتری است.
مهدیان با اشاره به طرح فرهیختگان بعنوان یكی دیگر از طرح ها برای پشتیبانی از اساتید دانشگاه ها و آموزش و پرورش سراسر كشور، اظهار داشت: طرح بعدی ما طرح سلامت است كه با طرح حامی درمان متفاوت می باشد و به منظور خرید تجهیزات و وسایل پزشكی و تأمین و تجهیز مراكز درمانی است.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون با اشاره به طرح ملی اشتغال پایدار روستایی، اظهار داشت: ۱۸ هزار میلیارد تومان بناست كه توسط شعب بانك های عامل پرداخت گردد كه ۳، ۰۰۰ میلیارد تومان از جانب ما مقرر است پرداخت گردد كه ۵۰ درصد از منابع آن از صندوق توسعه ملی و ۵۰ درصد آن از منابع بانك ها تأمین شده است.
مهدیان افزود: ۱، ۵۵۰ میلیارد تومان مجموع تسهیلاتی است كه تابحال در چارچوب این طرح مصوب و پرداخت كردیم و ۵۰ درصد باقیمانده اساساً در سال آینده می تواند پرداخت گردد كه این طرح سبب تولید حدود ۳۵ هزار نفر اشتغال جدید هم شده و در عین حال در حفظ اشتغال موجود هم اثرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به اینكه پارسال امسال ۲۰ میلیارد تومان تكلیف پرداخت تسهیلات داریم كه سال قبل هم حدود همین مقدار بوده كه سال قبل حدود ۹۱ درصد بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان تحقق برنامه داشتیم و امسال حدود ۸۲ از آن محقق شده است كه تا آخر سال به صورت كامل محقق خواهد شد.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون با اشاره به اینكه بانك های توسعه ای عموماً دولتی هستند، خاطرنشان كرد: این بانك ها به قصد انتفاع تشكیل نمی گردد، اما معنای آن این نیست كه بانك توسعه ای زیان ده باشد، اما هدف اصلی آن اساساً سودآوری نیست و اگر به نقطه سربه سر هم برسد، برایش خوب است، چراكه هدف این بانك ها هم ارتقای بخش های موردنظر آن هاست.
مهدیان افزود: اینكه ترازنامه بانك باید متوازن باشد، شكی در آن نیست و باید منابع و مصارف تناسب داشته باشد، اما هدف اول در بانك های توسعه ای سودآوری نیست و وظیفه داریم كه تكالیف دولت را اجرایی سازیم.
وی با اشاره به اینكه از سیستم بانك داری سنتی فاصله گرفتیم، اظهار نمود: بانكداری سنتی دیگر جوابگوی نیاز مردم و فعالان اقتصادی نیست و بانك هایی موفق تر هستند كه به سمت زیرساخت های الكترونیك بروند و خدمت رسانی بهتر به مشتریان خویش را در دستور كار قرار دهند.
مدیرعامل بانك توسعه تعاون اضافه كرد: آینده از آن بانك هایی خواهد بود كه چابك تر باشند و خدمات خویش را در فضای مجازی بهتر از سایرین توسعه دهند، از جانب دیگر نیاز به شعبه از بین رفته و بانك های قدیمی بزرگ كشور هم در حال كاهش شعب خود هستند، چراكه این شعبات مركز هزینه شده اند و كمك زیادی به مردم نمی كنند.
مهدیان در مورد راه اندازی اینستكس از جانب اتحادیه اروپا و تأثیرات آن بر اقتصاد كشور نیز، اظهار داشت: امیدواریم كه این اتفاق اجرایی و عملیاتی شود و اطلاعات من در این مورد شاید خیلی بیشتر از شما نباشد، اما خوش بینیم كه بتواند بخشی از مشكلاتی را كه ناشی از تحریم ها به وجود آمده، حل كند.



1397/11/14
14:27:10
5.0 / 5
4218
تگهای خبر: اثر , تجهیزات , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آوا مسکن

آوا مسكن


املاک و مستغلات

avamaskan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آوا مسكن محفوظ است